Picture

Via dit formulier kan je jouw foto uploaden of een selfie nemen. Heb je al eerder een foto doorgestuurd, dan zie je hier je huidige foto.

We vragen je om een foto te gebruiken waar je herkenbaar op staat. Het meest handige is een foto zoals je die op je identiteitskaart zou zetten. Je mag creatief zijn, zolang de lesgevers je kunnen herkennen.

Je foto zal gecontroleerd worden en als er aanpassingen dienen te gebeuren dan contacteren we je.

No picture available


×

×

Contactgegevens

Adres

Persoonlijke gegevens

Werk en opleiding

Facturatie

Facturatie adres

Lesmoment

Geef hieronder aan welk(e) lesmoment(en) je beschikbaar bent. Let op, dit is nog geen garantie dat je op die lesmoment(en) les zal hebben. Geef zoveel mogelijkheden aan. Op deze manier krijgen we een goed overzicht welke lesmomenten we kunnen inplannen. Elke cursist zal wekelijks één lesmoment volgen. Wens je meer dan één lesmoment te komen, dan kan je ons daarover contacteren.

* Opgelet: wie komt met het openbaar vervoer houdt er best rekening mee dat er na de avondlessen geen busverbinding meer is vanop de parking van Syntra tot aan het station van Sint-Niklaas. Met de (plooi)fiets of te voet tot aan een andere busroute of station is wel een mogelijkheid.

Verklaring