NEW_stagecontract with encryption

Via deze pagina kan je een stageovereenkomst aangaan van beperkte duur met de cursist in het kader van de opleiding.

Nadat je alle gegevens correct ingevuld en ondertekend hebt, klik je op de knop verzenden.

Bij elk in te vullen onderdeel staat extra uitleg om je op weg te helpen. Zijn er echter nog vragen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Onze gegevens vind je op de contactpagina.

Voor elke stage dient er zowel door de cursist als door de stageplaats een online evaluatie ingediend te worden. De cursist bezorgt jullie de correcte link daarvoor. Doet de cursist meerdere stagemomenten bij jouw bedrijf, dan kan er een evaluatie ingediend worden op het einde van zijn/haar laatste stagemoment.

Klik hier om de voorwaarden van de overeenkomst te bekijken.

Cursist gegevens

Hieronder vind je de gegevens van de cursist. Deze hoef jij niet meer in te vullen. Controleer ze goed.

Zie je hier geen gegevens staan of zijn de gegevens niet correct, dan zal het formulier niet werken. Check dan zeker of je de link die de cursist heeft doorgestuurd correct hebt gebruikt.

Contacteer de cursist om de link nogmaals op te vragen of contacteer ons als je hier hulp bij nodig hebt.

Voornaam:
Naam:
Email:
Telefoon:

 

Leerbedrijf gegevens

Vul hieronder de gegevens in van de stageplaats. Het leerbedrijf kan een firma, cultuurcentrum of éénmanszaak zijn. De stagementor kan/mag dezelfde persoon zijn dan de vertegenwoordiger van het bedrijf.

Doel van de overeenkomst

De stage heeft tot doel de cursist praktijkervaring te verschaffen in de door hem/haar gevolgde opleiding. Tijdens deze stage komen volgende stageopdrachten aan bod:

Duur van de stage

De stageovereenkomst wordt gesloten voor bepaalde tijd.

LET OP! Om iedereen voldoende tijd te geven om de administratie in orde te brengen zijn data's korter bij dan 7 dagen niet mogelijk.

Aanwezigheid

De stagiair dient zich te houden aan het afgesproken uurrooster. Kies het aantal stagemomenten met een maximum van 10 stagemomenten per keer. Wil je meer dan 10 stagemomenten indienen, vul dan een nieuw formulier in. Gebruik daarvoor steeds dezelfde link die je van de cursist kreeg.

Zorg er voor dat de data's en uren die je invult correct zijn. Ben je nog niet zeker van de data's en/of uren, vul dan enkel de data's en uren in waar je wel zeker van bent. Later kan je nog steeds een volgend stagecontract indienen.

Vul voor elk stagemoment het aantal uren in. Het totale aantal uren van alle stagemoment op deze overeenkomst worden dan automatisch opgeteld.

Je kan meer dan één moment per dag invullen, bijvoorbeeld een deel in de voormiddag en een deel in de namiddag.

LET OP! Om iedereen voldoende tijd te geven om de administratie in orde te brengen zijn data's korter bij dan 7 dagen niet mogelijk.

Teken hier. Je kan tekenen via tablet of smartphone maar ook gebruik maken van je computermuis of trackpad.