laatste update: 26 januari 2021

Als we tijdig weet hebben van een vrije plaats tijdens een cursussessie, dan wordt die hieronder geplaatst.
Je maakt kans om die plaats in te nemen door de gewenste les(sen) aan te vinken, je contactgegevens in te vullen en op de knop “VERZENDEN” te drukken.

Staan er geen plaatsen vermeld, kan je ons contacteren om samen andere opties te bespreken op het GSM nummer 0476305856 of via info@lgo.be.

Opgelet:

  1. Je dient nog wel een bevestiging af te wachten (via e-mail), vooraleer je zeker bent van die plaats! Het is immers mogelijk dat een andere cursist eerder heeft gereageerd en onderstaande info nog niet is bijgewerkt.

  2. Laat – in het geval je nog geen afwezigheden hebt – weten via het vak “Opmerkingen” op welke van je voorziene lessen je zal afwezig zijn, zodat we die kunnen vervangen door deze les.

  3. Ziekte is een “gewettigde afwezigheid”, waarvoor je deze service niet hoeft te gebruiken. Als je een doktersbriefje afgeeft aan de cursusbegeleider, zal een les toegevoegd worden aan je lessenkalender.

  4. Eens je het voorziene aantal lessen hebt gevolgd, kom je niet meer in aanmerking voor inhaallessen, maar kan je wel nog extra (te betalen) lessen aanvragen.

  5. Dit is een extra service, die we graag aanbieden. Indien je om één of andere reden echter niet van de service kan genieten, kunnen we uiteraard geen andere compensatie aanbieden voor de les(sen) waarop je afwezig bent.

  6. Als je zal afwezig zijn op één van je voorziene lessen, gelieve dit dan te laten weten via e-mail: info@lgo.be of via sms: 0476-30 58 56. Als dit tijdig gebeurt geef je zo ook aan anderen de kans om je vrijgekomen plaats in te nemen!  Let wel: we willen hiermee in geen geval afwezigheden aanmoedigen!!!

  7. De inhaallessen worden minstens voor de eerstvolgende lesweek opgemaakt, meestal op donderdag of vrijdag. Check dus regelmatig zelf of er nieuwe data’s zijn bij gekomen.

  8. Voor inhaallessen geluid kunnen we de de beschikbaarheid over een praktijklokaaltje niet garanderen. Het gebeurt regelmatig dat er wel nog een vrije plaats is, maar dat er geen praktijklokaaltje vrij zal zijn. Weet dus dat je voor een les kiest waarin je GEEN PRAKTIJK zal kunnen doen indien achter de les vermeld staat “zonder praktijklokaaltje!” (tenzij iemand alsnog afwezig zou zijn…).

  9. De lestijden zijn in de namiddag van 13.30u tot 17.00u en ‘s avonds van 18.30u tot 22.00u.

 
 
 
 

Geluidstechnicus

Lichttechnicus

Vul onderstaande formulier in om je inhaallessen aan te vragen en/of om je afwezigheid te melden.