Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
363 BTW inclusief
Begin

Aan de hand van een speciaal ontwikkelde individuele Nederlandstalige cursus leer je lichtplannen tekenen, designs maken en simulaties uitvoeren op ‘s werelds meest geëvolueerde computerprogramma voor lichtontwerpers.

Training

Stapsgewijs leer je in een logische volgorde alle mogelijkheden, weetjes en tricks van het programma kennen. De duur van de training varieert naargelang de ervaring die de cursist heeft met computers en met tekenprogramma’s in het bijzonder. Wie vlot met een computer kan werken leert alle mogelijkheden van het programma op 1 à 2 dagen! Enige voorkennis met computers is echter niet vereist. Een basiskennis betreffende het aansluiten van lichtinstallaties is raadzaam. Een begeleider is aanwezig om je daar waar nodig op weg te helpen. De handige en uitgebreide syllabus is in de prijs begrepen!

Prijs

€ 363 inclusief BTW (€ 300 exclusief BTW) per dag (9u tot 17u). Wie een geldig ondernemingsnummer bezit, gevestigd in Vlaanderen, kan gebruik maken van de KMO-portefeuille en zo tot 30% subsidies aanvragen.

Inschrijven

Deze cursus wordt georganiseerd door de AV School. Je kan inschrijven voor deze cursus door het INSCHRIJVINGSFORMULIER Wysiwyg in te vullen. Druk op de paarse knop "Inschrijven" om naar de juiste AV School cursuspagina te gaan.

Starten

Nadat je hebt ingeschreven, contacteren we je om een datum af te spreken.