Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1936 BTW inclusief
Begin

Deze uitgebreide cursus richt zich vooral op video voor de live- en entertainmentsector. Er komen echter ook raakvlakken met andere sectoren aan bod zoals broadcast, streaming en content ontwikkeling.

Doel

We leren jullie de basis videotechnieken tot de complexe videomapping processen om als videotechnicus mee te kunnen in de sterk evoluerende AV sector. Daarnaast krijg je ook een aantal basisvaardigheden mee zoals rigging, elektriciteit, veiligheid en toegepaste bedrijfsvoering. Een compleet en uitgebreid videotechnicus pakket.

Inhoud

 

Geschikt voor

Deze cursus is geschikt voor videotechnici uit de evenementensector en de theaters maar ook voor vaste installatietechnici.

Prijs

De prijs voor deze cursus is € 1936 inclusief BTW (€1600 exclusief BTW). Werknemers en zelfstandigen komen in aanmerking voor een aanzienlijke vermindering: Bedrijfsleiders en zelfstandigen surfen, om gebruik te maken van de 'kmo-portefeuille', tijdig naar www.vlaio.be. Je recupereert dan 30% van het inschrijvingsgeld.

Korting - Trouw & volharding worden beloond!

Voor wie ook de cursus Lichttechnicus, Geluidstechnicus of Allround AV Technicus volgt of reeds volgde, kan een korting genieten van maar liefst € 300 (inclusief BTW) !