Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
786,5 BTW inclusief
Begin

‘Rigging’ is een begrip dat veel gehoord wordt in de entertainment, maar bijna even vaak is het besef van de inhoud en technische implicaties van het vak ‘rigging’ (= aanbrengen van tijdelijke hijsinstallaties) slechts zeer beperkt.
De 2-daagse cursus is een praktijk-vervolg op de 5-daagse cursus ‘Elementaire Hijstechniek’, waarin veel aspecten van het gebruik van industriële – en klimtakels en vooral de voorbereiding en het juiste ophangen daarvan, uitgebreid aan de orde komen.

Wanneer?

Op dit moment zijn er nog geen data's gekend.

Doel?

Deze cursus/workshop heeft tot doel om de cursisten meer vertrouwd te maken met de materialen en methoden bij de werkzaamheden van 'klimmende riggers' en 'ground riggers'.

Wie?

De cursus wordt gegeven door Rinus Bakker van ‘Rhino Rigs’. Hij is één van de pioniers in de ‘entertainment rigging’ in Europa, sinds begin jaren ’80. In die hoedanigheid geeft hij sinds 1991 ook instructies, cursussen, trainingen, lezingen enz., met als onderwerp “Rigging” ofwel “Hijstechniek in de Entertainment & Theater”.

Waar?

De cursus vindt plaats in deSingel, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen.

Inhoud theorie

Inhoud praktijk

Certificaat?

Aan het eind van de cursus wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Prijs?

Prijs voor de gehele cursusperiode is € 786,5 inclusief BTW (€ 650 exclusief BTW). In deze prijs is begrepen: Relevante documentatie. Broodjeslunch, frisdranken, koffie en versnaperingen. Wie een geldig ondernemingsnummer bezit, gevestigd in Vlaanderen, kan gebruik maken van de KMO-portefeuille en zo tot 30% subsidies aanvragen.

Meebrengen?

Dag 1: Schrijfgerei: A4-ruitjes-blok, geo-driehoek + doorzichtige liniaal, potlood, drie kleuren balpennen. Simpele zakrekenmachine met wortelfunctie. Dag 2: Gemakkelijke kledij die vuil mag worden. Werkhandschoenen. Eventueel een veiligheidshelm en eigen klimgerief (indien je daarover beschikt).

Inschrijven?

Deze cursus wordt georganiseerd door de AV School. Je kan inschrijven voor deze cursus door het INSCHRIJVINGSFORMULIER Rigging praktijk in te vullen. Druk op de paarse knop "Inschrijven" om naar de juiste AV School cursuspagina te gaan. Er worden maximaal 9 deelnemers voor deze cursus toegelaten.