Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1260 BTW inclusief
Begin
Een individuele opleiding tot een bekwaam geluidstechnicus die elementaire geluidsinstallaties kan inschatten, voorbereiden, tekenen, bouwen en bedienen.

Duur

Maximumduur: 24 sessies van 4 lesuren

Inhoud

Materiaalkennis

Toegepaste elektriciteit

Akoestiek

Mixen

Veiligheid

Marktverwerking

Ontwerpen geluidsplannen

Installaties

Stage

Om de nodige praktijkervaring op te doen, zijn aan de opleiding stages gekoppeld van in totaal 40, 80, 120, 160 of 200 uren. Ook vrijstelling van het volgen van stages is mogelijk. Ga naar de FAQ pagina voor meer info omtrent de stage.

Prijs

€ 1260 inclusief BTW (€ 1041,3 exclusief BTW). Werknemers en zelfstandigen komen in aanmerking voor een aanzienlijke vermindering: Bedrijfsleiders en zelfstandigen surfen, om gebruik te maken van de 'kmo-portefeuille', tijdig naar www.vlaio.be. Je recupereert dan 30% van het inschrijvingsgeld. Voor werknemers zijn er de ‘opleidingscheques’, waarmee je € 125 kan recupereren. Dit kan je doen via de website van de VDAB.

Korting - Trouw & volharding worden beloond!

Voor wie ook de cursus Lichttechnicus, Videotechnicus of Allround AV Technicus volgt of reeds volgde, kan een korting genieten van maar liefst € 300 (inclusief BTW) !

Toelatingsvoorwaarden

Minimum 18 jaar & Constructieve ingesteldheid

Start

De eerstvolgende start is gepland op 28 september 2022. De plaatsen voor deze sessies zijn beperkt!

Waar

De cursus vindt plaats in Syntra Sint-Niklaas.

Leersysteem

De cursus Geluidstechnicus verloopt in een systeem van begeleid zelfstandig leren. Dit wil zeggen dat je jezelf doorheen de leerstof werkt aan de hand van een actuele cursus, een computer, gevarieerde opdrachten en praktijkoefeningen. De opleiding verloopt individueel. Je wordt niet aan je lot overgelaten: er is steeds een ervaren begeleider aanwezig die regelmatig testen afneemt en je op weg zet en helpt bij problemen.

Inschrijven

Je kan inschrijven door het INSCHRIJVINGSFORMULIER in te vullen via de paarse knop "inschrijven" rechts bovenaan deze pagina.