Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1512,5 BTW inclusief
Begin

In deze cursus gaan we verder bouwen op de basis geluidstechniek die je eerder al kreeg.
Voor iedereen die de cursus Allround AV Technicus of de cursus Geluidstechnicus via LGO volgde, is dit een perfecte stap verder in je geluidstechnicus carrière.

Heb je je basis geluidstechniek op een andere manier opgedaan, zoals via een VDAB-opleiding, Podiumtechnicus in de middelbare school, een ander opleidingscentrum of ben je autodidact begonnen, dan verwelkomen we je ook graag.

Inhoud

 

Nog meer

Daarnaast krijg je ook nog onderwerpen mee zoals opname- en afspeel software, productie, intercom en krijg je de mogelijkheid om samen met ons in de praktijk producties mee te draaien.

Geschikt voor

Deze cursus is geschikt voor geluidstechnici uit de evenementensector en de theaters maar ook voor vaste installatietechnici. Vermits het hier om een vervolgcursus gaat en er al een basis aanwezig dient te zijn, zullen we samen in een kennismakingsgesprek bekijken of de cursus voor jou geschikt is.

Prijs

De prijs voor deze cursus is € 1512,5 inclusief BTW (€1250 exclusief BTW). Werknemers en zelfstandigen komen in aanmerking voor een aanzienlijke vermindering: Bedrijfsleiders en zelfstandigen surfen, om gebruik te maken van de 'kmo-portefeuille', tijdig naar www.vlaio.be. Je recupereert dan 30% van het inschrijvingsgeld.

Korting - Trouw & volharding worden beloond!

Voor wie ook de cursus Geluidstechnicus of Allround AV Technicus volgt of reeds volgde, kan een korting genieten van maar liefst € 242 (inclusief BTW) !