Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
363 BTW inclusief
Begin
Met behulp van een Nederlandstalige cursus leer je individueel werken op de ChamSys MQ80 of MQ100 lichtstuurtafel.

Training

De training is op maat gemaakt voor de beginnende gebruiker van het MagicQ systeem en gebeurt aan de hand van lichtopstellingen en voorgeprogrammeerde computersimulaties (in Wysiwyg of Capture), zodat de resultaten van je programmeerwerk worden gevisualiseerd. De cursus is logisch opgebouwd en bevat oefeningen en programmeertips. Een begeleider is aanwezig om je waar nodig op weg te helpen. Je bepaalt volledig je eigen tempo.

Inhoud

 

Prijs

€ 363 inclusief BTW (€ 300 exclusief BTW) per dag (9u tot 17u). Wie een geldig ondernemingsnummer bezit, gevestigd in Vlaanderen, kan gebruik maken van de KMO-portefeuille en zo tot 30% subsidies aanvragen.

Inschrijven

Deze cursus wordt georganiseerd door de AV School. Je kan inschrijven voor deze cursus door het INSCHRIJVINGSFORMULIER Chamsys in te vullen. Druk op de paarse knop "Inschrijven" om naar de juiste AV School cursuspagina te gaan.

Starten

Nadat je hebt ingeschreven, contacteren we je om een datum af te spreken. Hoewel de cursus zeer uitgebreid is, is één dag toch steeds het uitgangspunt. Op het einde van die dag kan eventueel alsnog een volgende cursusdag afgesproken worden.