Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1800 BTW inclusief
Begin

Leer samen met ons alle basis die nodig is om als allround technicus in de AV sector aan de slag te kunnen. Naast de hoofdvakken audio, licht en video komen ook onderwerpen als toegepaste elektriciteit, veiligheid, rigging en bedrijfsvoering aan bod. Dit alles aan de hand van theorie- en praktijklessen.

Doel

De cursus heeft als doel om een AV technicus zelfstandig kleine en middelgrote producties feilloos te laten bouwen en afregelen of in teamverband mee te werken aan grotere AV producties. Je krijgt bij afstuderen ook een erkend certificaat!

Inhoud

Basisvaardigheden

Audio

Licht

Video

Toegepaste bedrijfsvoering

Stage

Naast de lessen krijg je ook de kans om stage te lopen bij professionele bedrijven uit de AV sector.

Geschikt voor

Deze cursus is geschikt voor audio, licht en videotechnici uit de evenementensector en de theaters maar ook voor vaste installatietechnici.

Prijs

De prijs voor deze cursus is € 1800 inclusief BTW (€ 1487,6 exclusief BTW). Werknemers en zelfstandigen komen in aanmerking voor een aanzienlijke vermindering: Bedrijfsleiders en zelfstandigen surfen, om gebruik te maken van de 'kmo-portefeuille', tijdig naar www.vlaio.be. Je recupereert dan 30% van het inschrijvingsgeld. Voor werknemers zijn er de ‘opleidingscheques’, waarmee je € 125 kan recupereren. Dit kan je doen via de website van de VDAB.

Korting - Trouw & volharding worden beloond!

Voor wie ook de cursus Lichttechnicus, Geluidstechnicus of Videotechnicus volgt of reeds volgde, kan een korting genieten van maar liefst € 300 (inclusief BTW) !