Het theorie examen verloopt via een multiple choice examen. Er is geen giscorrectie. Je krijgt een punt per correct antwoord. Per vraag is er maar één antwoord correct. Twijfel je over meerdere juiste antwoorden? Duid dan datgene aan wat volgens jou het meest correcte is.

Je dient voor de theorie van elke module apart geslaagd te zijn. Je zal dus voor elke module apart een multiple choice examen indienen. Voor de module Geluid tellen buiten de punten voor dit theorie examen geluid ook nog de punten voor je huiswerk draadloze audio mee.

Klik op één van de knoppen om naar de theorie examens te gaan. Je kan altijd terugkeren naar deze pagina als je verder wil gaan met één van de andere modules.

Je mag zelf kiezen in welke volgorde je de examens afwerkt

Je zal pas je examen indienen als je per module bij de laatste vraag op “Indienen” klikt.  Je kan maar één maal het examen indienen, kijk dus goed je antwoorden na voor je op de knop indienen klikt.

Je kan bij elk examen met de paarse pijltjes onderaan terugkeren naar de vorige vragen. Je mag dus vragen overslaan en er later op terug komen.

Block Title

Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info